top of page
Deelnemers

Van 4 t/m 10 juni 2018 is de Week van de Jonge Mantelzorger, voor het eerst nu ook in Noord-Brabant.

 

Aangejaagd door Vanzelfsprekend!?, het Bossche platform voor Jonge Mantelzorgers, hebben 12 gemeentes de handen ineen geslagen om een gezamenlijke beweging naar bewustwording te starten. 

Met als doel: meer er- en herkenning voor Jonge Mantelzorgers!

 

De Week van de Jonge Mantelzorger staat in het teken van de bewustwordingscampagne ‘Ik Zorg, Ik Zorg, Wat Jij Niet Ziet’. Via posters, ansichtkaarten, commercials, deze website en Facebook pagina wordt aandacht gevraagd voor de ‘onzichtbaarheid’ van de groep jonge mantelzorgers. In de twaalf gemeentes vinden daartoe uiteenlopende activiteiten plaats. Deze verschillen van feestelijke openingen tot gastlessen en lotgenootavonden tot trainingen van professionals. 

IK ZORG IK ZORG WAT JIJ NIET ZIET

DEELNEMERS 2018

De Week van de Jonge Mantelzorger is de start van een langdurige samenwerking tussen 12 Brabantse gemeentes en welzijnsorganisaties. Gezamenlijk rollen zij deze campagne uit. Door elkaar te inspireren en expertise uit te wisselen wordt het Brabantse aanbod met betrekking tot jonge mantelzorgers verbreed en verbeterd. Zie hieronder de deelnemers en contactgegevens:

1 OP DE 4 JONGEREN GROEIT OP MET ZORGEN