top of page
EC-VANZELFSPREKEND_!-WKVDJMZ-filmopnames-5262.jpg

Persoonlijk tintje?


 

Een persoonlijk tintje? Dat kan!​

Alle producten zijn voorzien van de algemene website en het logo van de Week van de Jonge Mantelzorger. Organisaties en gemeenten bieden we tegen een kleine vergoeding van 135 euro de mogelijkheid om de twee campagnevideo's en vier posterbeelden te personaliseren met diens logo en website. De ansichtkaarten worden gepersonaliseerd met contactgegevens en logo's zodat zij zich lokaal kunnen profileren met het campagnemateriaal.​
 

Geïnteresseerd? 

​Aanvragen kan tot en met woensdag 19 mei 2024. Na 19 mei is dit niet meer mogelijk.

Als uw aanvraag voor 5 mei binnen is, dan ontvangt u alles uiterlijk vrijdag 10 mei per e-mail. De aanvragen na 5 mei (en voor 19 mei) ontvangen de gepersonaliseerde producten uiterlijk dinsdag 21 mei per e-mail.

 

Vul het formulier volledig in. Logo uploaden het liefst in .eps of .ai. of PDF. Jpg of png liever niet maar kan wel. Let op de scherpte en dat het 'vrijstaand' is. Het komt op een zwarte achtergrond, dus liever geen wit vlak erachter. 

 

Indien u, om wat voor reden ook, het formulier niet kan invullen. Stuur ons een mail naar info@weekvandejongemantelzorger.nl en dan helpen we u z.s.m.

Voorbeeld personaliseren:

bottom of page